"Mnogo sam propatila, to je nepravda!": Simona Halep razočarana zbog slučaja dopinga Sinera

S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Profimedia/Shuttersto / Shutterstock Editorial/NurPhoto/Flaviu Buboi

Doping skandal koji je zadesio Janika Sinera je potresao teniski svet, ali probudio i neke "loše duhove" drugih tenisera, kao što je Simona Halep.

Ona je prethodno zaradila suspenziju iz sličnog razloga, a zbog toga je godinu i po dana bila van tenisa i nisu imali puno sluha za nju.

Kazna joj jeste smanjena, pa je nakon godinu i po dana mogla ponovo da igra, ali je već tada bilo kasno za potpuni povratak, ispala je iz forme i više nije bila kao nekada.

Nekada je bila prva teniserka sveta, a sada je na 1123. mestu i nema naznake da će se Rumunka uskoro vratiti u prepoznatljivu formu.

Foto: AP/Tanjug

Ona je komentarisala ovaj slučaj sa Sinerom, te je istakla da je sve to što se desilo osetila kao veliku nepravdu, smatrajući pritom da nije pošteno šta se dešava.

- Sinerov slučaj tretiran je potpuno drugačije nego moj. Mnogo sam propatila i dugo čekala, što uopšte nije pošteno - rekla je Halep.

Ipak, želi da celu tu priču ostavi iza sebe...

- Ovo je tema koju bih želela da ostavim iza sebe i živim na miru jer je život to prelepa stvar - dodala je Halep.

Siner je početkom godine bio pozitivan na kostebol čak dva puta, a nije dobio nikakvu zabranu igranja, već je kažnjen na drugi način.

Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

(Telegraf.rs)