Gadna scena na US Openu: Argentinac povratio na terenu i pobedio čoveka koga je Đoković dobio "bez kolena"

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: X / tennistemple

Argentinski teniser Tomas Martin Ečeveri plasirao se u treće kolo US Opena gde će igrati protiv Aleksandra Zvereva. On je pobedio svog sunarodnika sa 3:2, po setovima 6:3, 4:6, 6:4, 1:6, 6:3 posle čak četiri sata tenisa, dok je jedna gadna scena obeležila ovaj meč.

Ečeveri je odlično počeo, igrali su izuzetno i jedan i drugi, kada je pravi slom doživeo u četvrtom setu kada je osvojio tek jedan gem. Ipak, odmah se vratio u idućem setu kada se dogodila i nemila scena koja je zgrozila mnoge.

Tomas Martin Ečeveri je pri svom vođstvu od 4:1 otišao da se obriše peškirom, želeo je da se vrati potom na teren i nastavi igru. Međutim, on je zatražio od protivnika da ga asčeka, kada je povratio nasred terena dok je rukom pokušavao da zaustavi ono što mu je izlazilo iz usta.

On je povratio zbog veoma teških uslova za igru, ali je na kraju uspeo da pobedi u ovom meču i tako prođe u treću rundu.

Zanimljivo, on je igrao protiv Fransiska Serundola kojeg je Novak Đoković savladao na Rolan Garosu "bez jednog kolena", te je otišao na operaciju odmah zatim.

(Telegraf.rs)