Genijalno! Poznati američki influenser posvetio pesmu Novaku, pa otputovao u Njujork da mu je otpeva

Vreme čitanja: oko 1 min.

I kao što to uvek biva, čitava Srbija je uz Novaka, i ne samo Srbija, već ima i veliki broj navijača širom sveta. Među njima se našao i jedan, koji je na zaista originalan i poseban način privukao pažnju javnosti

Printscreen: Instagram/justus_reid

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković nalazi se u Njujorku, gde će igrati na US Open-u.

Ima Novak šansu da ponovo preuzme prvo mesto na svetskoj ATP rang listi, a uz to, može da nastavi sa pisanjem istorije "belog sporta", i osvajanjem 24. Grend slem titule "zacementira" epitet najboljeg u istoriji.

I kao što to uvek biva, čitava Srbija je uz Novaka, i ne samo Srbija, već ima i veliki broj navijača širom sveta. Među njima se našao i jedan, koji je na zaista originalan i poseban način privukao pažnju javnosti.

Naime, reč je o poznatom američkom influenseru, Džastisu Ridu, momku koji je postao poznat po svom oduševljenju Srbijom, ali i Balkanom. Probavao je srpske specijalitete, učio jezik, obilazio sve znamenitosti, sve to predstavljao američkoj publici, a sada je otišao i korak dalje.

Naime, Džastis je veliki obožavatelj Novaka i njeogve karijere, te je odlučio da mu posveti pesmu. Kako je sam rekao, inspiracija za pesmu bile su mu Novakove reči posle jednog finala, gde je rekao "Dare to dream", ili na srpskom "Usudi se da sanjaš".

Upravo tako glasi i ime ove zanimljive numere, a nije se tu zaustavio mladi influenser. On je odlučio da otputuje u Njujork, i lično pokuša da dođe do Novaka, i otpeva mu pesmu.

Videćemo da li će uspeti u toj nameri, ali je već dobio pravo "more" pozitivnih komentara. Podsetimo, Džastis je u intervjuu za Telegraf otkrio zašto je zavoleo Srbiju i Balkan, ali i još mnogo drugih interesantnih stvari.

(Telegraf.rs)