Partizan ide u Novi Pazar: Ovo je kvota da crno-beli pobeđuju i nema sumnje da će mnogi pokušati "dvojku"!

M. B.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MNPress

Fudbaleri Partizana u 12. kolu Superlige Srbije u ponedeljak od 16 časova gostuju Novom Pazaru i pokušaće da povežu treću pobedu u nizu kako bi se približili vodećim ekipama koje imaju i po meč ili dva više.

Crno-beli su trenutno peti na tabeli sa devet odigranih mečeva i 17 bodova, a ispred njih se nalaze Čukarički (bod i dva meča više), Mladost (pet bodova i dva meča više), OFK Beograd (šest bodova i dva meča više), te vodeća Crvena zvezda sa 11 bodova i jednom utakmicom više.

Misija je jasna, a moraće da se nastavi u Pazaru gde retko ko uspeva da odnese čitav plen.

Kako se može videti trend, kada se radi o međusobnim mečevima u gradu na Jošanici, nema kontinuiteta - od 2015. godine, prvo je slavio Pazar, a onda Partizan, zatim ponovo Pazar, a onda ponovo Partizan... U poslednja dva duela? Slavio Pazar, pa onda Partizan. Naizmenično zasijaju na tom polju.

Kvota na beogradskog predstavnika, po mišljenju srpskih kladionica, dolazi do 1.85, remi je na 3.5 koeficijentu, dok pobeda domaćina dostiže 4.40.

Pazarci se u ovom momentu nalaze na 10. poziciji, ali prilično dobro igraju na svom terenu i biće tvrd orah za Beograđane.

Na rubrici Tip imate priliku da pokupite neke dobre savete, da se obavestite o kvotama i promenama koefiijenata

(Telegraf.rs)