Đoković i Nadal oči u oči: Sprema se spektakl u Rijadu, kvota na Novaka protiv večnog rivala je sve šokirala!

M. B.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug/AP/Andy Wong

Novak Đoković i Rafael Nadal, dva legendarna tenisera, sutra od 16.35 će odigrati meč za treće mesto na egzibicionom turniru Šest kraljeva u Rijadu, a kao na Olimpijskim igrama, svetski bukmejkeri nedvosmisleno daju prednost najboljem svih vremena.

Novak i Rafa, kao dve ikone belog sporta, dobili su povlašćen položaj i direktan plasman u polufinale takmičenja u Saudijskoj Arabiji, ali su obojica u toj fazi i eliminisana.

Prvo je srpski teniser poražen od Janika Sinera sa 2:1 u setovima, a zatim je i iskusni Španac posustao protiv mlađem zemljaka Karlosa Alkaraza sa 2:0.

Sada sledi klasik, onaj koji je plenio preko decenije, a kladionice nisu imale dvojbu ko će na papiru biti favorit.

Sa kvotom samo 1.12, Srbin je već viđen kao pobednik ovog susreta, dok je na pobedu Nadala određen koeficijent 6.50.

Zanimljivo je da je Rafa poslednji zvanični meč odigrao baš protiv Novaka, i to na Olimpijskim igrama gde je bio na jednoj stepenici do Đokovićevog zlata.

Tada prelakih 6:1, 6:4 moglo je da se pretvori u još veće čišćenje, ali je u svetu tenisa jasno da ova dvojica odavno nisu na istom nivou.

Nakon ovog okršaja, videćemo meč Sinera i Alkaraza koji se ne igra samo za trofej, već i za premiju koja iznosi preko šest milion dolara.

(Telegraf.rs)