Zvezda dočekuje Radnički iz Niša: Šampion je težak favorit na Marakani, a ko veruje u goste sa juga Srbije...

M. B.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 16 časova dočekuju Radnički u sklopu 12. kola Superlige Srbije, a crveno-beli imaju neverovatnu tradiciju protiv Nišlija koja bi mogla da bude i breme i pomoć u predstojećem meču.

Naime, šampion naše zemlje nije na svom terenu ispustio niti jedan bod protiv niške ekipe još od 2015. godine, a samo jednom od nezavisnost su igrali nerešeno, dok nijednom nije bilo poraza.

Poslednji međusobni duel dogodoio se prošle godine u decembru u sklopu Kupa Srbije kada je Zvezda slavila sa 5:0.

Zato minimalna kvota od 1.10 ima totalno opradavanja na "kecu". Remi donosi ogromnu kvotu 11, dok je prva pobeda Radničkog na Marakani od razdvajanja Srbije i Crne Gore na astronomskoj kvoti 18.

Ipak, tim iz Niša ima pravo da se nada dobrom rezultatu, pogotovo zbog činjenice da je u seriji od četiri meča bez poraza. U tom intervalu je postigao devet golova i ostvario dve pobede uz dva remija.

Sa druge strane, poslednji odigrani meč Zvezde je trijumf protiv IMT-a na gostovanju sa 3:1. Poraza u dosadašnjem delu prvenstva još uvek nema, a od 10 odigranih susreta, izabranici Vladana Milojevića su na samo jednom meču ispustili bodove.

(Telegraf.rs)