Partizan je favorit protiv Baskonije na otvaranju Evrolige! Pojavile se prve kvote za meč crno-belih u Španiji

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Nikola Tomić

Posle dve pobede u ABA ligi nad Borcem i Spartakom, vreme je da vidimo šta Partizan može u Evroligi. Već prvi ispit biće protiv jednog od glavnih konkurenata za mesto u plej-ofu, ekipe Baskonije i to na gostujućem terenu u Vitoriji Gasteiz u čuvenoj "Fernando Buesa Areni".

Baskonija je ovog vikenda poražena od Tenerifa na gostovanju (80:88) na otvaranju ACB lige, tako da se ne može reći da u dobrom raspoloženju dočekuje meč sa crno-belima u Evroligi.

A kladionice su se već odlučile da izađu sa prvim predikcijama i kvotama i ono što će obradovati navijače Partizana jeste da je beogradski tim favorit za pobedu na ovom meču!

Sve svetske kladionice daju manju kvotu na pobedu Partizana, a razlike ipak nisu previše velike.

Tako se kvota na pobedu Partizana kreće u rasponu od 1,77 do 1,80, dok je sa druge strane ona na trijumf Baskonije postavljena u rasponu od 2,00 do 2,05.

Pretvoreno u procente, to znači da je šansa da Baskonija slavi oko 47%, dok je sa druge strane trijumf Partizana postavljen na 53%.

Svakako će biti još promena, ali je dobra stvar ta što Partizan nema prevelikih kadrovskih problema za meč sa Baskonijom.

(Telegraf.rs)