Pre ćete dobiti Bingo, nego što će Krka pobediti Partizan večeras u ABA ligi: Tako barem kažu bukmejkeri

E. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli imaju više od 98% šanse za trijumf

Košarkaši Partizana večeras od 19.00 časova igraju meč 15. kola regionalne ABA lige protiv Krke iz Novog Mesta u "Štark Areni". Ulaz će biti slobodan za sve posetioice.

Ekipa crno-belih u meč ulazi posle poraza od ekipe Zvezde u večitom derbiju u Evroligi, tako da će imati dodatni motiv da se iskupi za taj neuspeh i da se pobedom pripremi za novo duplo kolo ovog takmičenja gde će igrati sa Fenerbahčeom i Makabijem iz Tel Aviva.

U ABA ligi, ekipa Partizana ne bi smela da dopusti sebi još koji poraz, pošto je na deobi trećeg mesta sa Cedevita Olimpijom na skoru 10-4, dok sa druge strane Krka ima 3-11 i za sada je na poziciji koja vodi u baraž.

Partizan je dobio poslednje četiri utakmice protiv Krke, a na domaćem terenu je poslednji put od ove ekipe izgubio još 2015. godine. Mnoge su se stvari od tada promenile i Slovenci su danas totalni autsajderi.

U nekim kladionicama kvota na Partizan i ne postoji, dok je u ostalim postavljena na 1,01 što znači da je šansa da crno-beli pobede veća od 98%. 

Sa druge strane, kvota na Krku iznosi od 12,5 pa naviše, što je svakako manje od 2% šanse za iznenađenje. Ironično, nije baš tako, ali veća je šansa da ćete dobiti Bingo, nego što će Slovenci slaviti.

Sudije ovog meča biće Saša Pukl iz Slovenije, Marko Mustapić iz Hrvatske i Aleksandar Davidov iz Severne Makedonije.

(Telegraf.rs)