TIKET DANA: "Crveno slovo" za navijače večitih, a tu je i "El klasiko"

S. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Pred nama je još jedna subota, i još jedan i te kako zanimljiv sportski dan, a tim povodom, spremili smo novi tiket dana.

Danas će svakako u centru pažnje biti utakmice večitih rivala, čije ekipe imaju obaveze kako u Superligi Srbije u fudbalu, tako i u ABA ligi.

Upravo Zvezda i Partizan, biće "centralne" figure na tiketu dana.

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u Subotici ekipi Spartaka, i ne treba previše govoriti o tome ko je favorit. Izabranici Vladana Milojevića su izraženi favoriti, te smo se opredelili za tip 2-2&2+, odnosno da će Zvezda voditi na poluvremenu, slaviti na kraju uz najmanje dva gola na susretu.

Tu su crveno-beli i u ABA ligi, gde će gostovati Zadru, a na toj utakmici izabrali smo pobedu Zvezde sa hendikepom, od najmanje 11 poena razlike.

I košarkaši Partizana izaći će na teren, i to u Areni protiv Krke, a za taj meč izabrali smo takođe hendikep, odnosno da će Partizan slaviti sa najmanje 19 poena razlike.

Od fudbalskih tipova, tu je i nemačka Bundesliga, i susret Verdera i Bajera iz Leverkuzena, gde smo se opredelili za pobedu gosta uz najmanje dva gola na meču.

Dan ćemo završiti pravom fudbalskom poslasticom, pošto će Real Madrid dočekati Barselonu u El klasiku, a verujemo u golove na tom meču, te smo izabrali da oba tima daju bar po gol, uz najmanje tri gola ukupno na meču.

Samim tim, tiket dana izgleda ovako:

TIKET DANA, 26.10.2024:

Spartak - Crvena zvezda tip 2-2&2+ (1.70)

Real Madrid - Barselona tip GG&3+ (1.63)

Verder - Bajer Leverkuzen 2&2+ (1.63)

Partizan - Krka tip H1 -18.5 (1.50)

Zadar - Crvena zvezda H2 10.5 (1.65)

Ukupna kvota: 11.18

(Telegraf.rs)