TIKET DANA: Goleada u LŠ se nastavlja i večeras, Đirona na teškim "mukama"

S. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug / AP

Pred nama je i drugi dana novog izdanja Lige šampiona, koju od ove sezone gledamo i u novom formatu.

Upravo taj novi format, doneo nam je i veći broj utakmica, a ove večeri gledaćemo šest mečeva u elitnom takmičenju, i upravo od tih mečeva, sastavili smo novi tiket dana.

Sva četiri para za koje smo se opredilili, igraju se u okviru Lige šampiona, a prvi od njih na programu je od 18.45. Reč je o utakmici Sparte i Salcburga u Pragu, a s obzirom na to da su obe ekipe dobro poznate po efikasnom fudbalu, opredelili smo se za to da oba tima postižu bar po gol.

Veliki broj golova očekujemo i na susretu u Belgiji, gde će Klub Briž dočekati ekipu Borusije iz Dortmunda, a očekujemo da na tom meču vidimo najmanje tri pogotka.

Derbi večeri gledaćemo u Engleskoj, gde će Mančester siti dočekati Inter. Ipak, jasno je da su "Građani" favoriti, te otuda i očekivanje da će izabranici Pepa Gvardiole bar dva puta pogoditi protivničku mrežu.

Za kraj, tu je duel na "Parku Prinčeva", gde će PSŽ dočekati Đironu, koja će prvi put u istoriji igrati u eliti. Jasno je da su domaći veliki favoriti, a baš zato opredelili smo se za tip da PSŽ pobeđuje, i da će uz to biti viđen makar po gol u oba poluvremena.

Sve u svemu, pred nama je još jedan fudbalski zanimljiv dan.

TIKET DANA:

Sparta Prag - Salcburg tip GG (1.55)

Klub Briž - Borusija Dortmund tip 3+ (1.65)

Mančester siti - Inter tip domaćin 2+ (1.60)

PSŽ - Đirona tip 1&I1+II1+ (1.85)

Ukupna kvota: 7.57

(Telegraf.rs)