Haos u Bazelu na meču koji znači Đokoviću: Šelton i Rubljov prekinuli zbog dima, Amerikanac spustio slušalicu

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Twitter / Tennis TV / Printscreen

Neverovatne scene imali smo prilike da vidimo na meču četvrtfinala ATP turnira u Bazelu u kojem su se sastali Ben Šelton i Andrej Rubljov. Ovaj duel bio je naročito zanimljiv za Novaka Đokovića, koji se bori za mesto na Završnom turniru u Torinu, a u jednom momentu je prekinut zbog dima.

Naš Nole i dalje nema obezbeđenu poziciju u ovom italijanskom gradu, a nije poznato ni da li ima nameru tamo da učestvuje, jer je rešio da odustane od nastupa u Parizu na Mastersu.

Ovde je Nole navijao za Bena Šeltona, jer je Rubljov direktan konkurent u borbi za mesto među osam najboljih. On je trenutno na 3.710 bodova u ATP trci i ima tačno 200 manje od Novaka Đokovića, tako da će svakako ostati iza njega još ove sedmice.

Da bi Đoković zasigurno bio na Završnom mastersu, neophodno mu je još 580 bodova, a ta granica će se sigurno još spustiti i videćemo da li će na kraju Nole uspeti sa ovim učinkom da se domogne Torina.

Bilo kako bilo, večeras je Šelton uspeo da mu pomogne i to tako što je bio smireniji u trećem setu nakon što su prva dva otišla u igru na sedam gemova, a drugi je Rubljov čak dobio posle tajbrejka.

Ono što je bilo upečatljivo je, ipak, taj prekid koji smo videli iz bizarne situacije, a to je da je tim prekrio dvoranu u Bazelu.

U jednom momentu je Šelton uzeo peškir u ruke i počeo da maše kako bi ga rasterao, a sve to je sa klupe pratio Rubljov koji se smejao i nije mogao da veruje šta Amerikanac radi.

Na kraju je meč uspešno nastavljen, Amerikanac je "spustio slušalicu", a pogledajte kako je to izgledalo u snimku koji se nalazi samo malo iznad.

(Telegraf.rs)