Bruka igrača koji se stidi hrvatskog porekla: Bio sa glumicom za odrasle i 17. na svetu, sada je ponižen

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/vanessa5ierra

Australijski teniser Bernard Tomić doživeo je još jedno poniženje na terenu, pošto je poražen u najkraćem ATP Čelendžeru ikada od Amerikanca Lernera Tiena na jednom turniru u SAD!

Meč je trajao samo 39 minuta, a Tomić je uspeo da osvojio samo jedan gem u finalu turnira koji mu je najbolji još od 2018. godine. Zanimljivo, poraz je mogao da dođe i ranije da Tomić nije spasio tri brejk lopte u drugom setu i tako dodatno naterao Tiena da se pomuči.

- Čini se kao da smo tek uradili predstavljanje. To se dešava na kraju nedelje kada veterani ulože toliko truda tokom celog turnira - rekao je komentator pomenutog turnira.

Inače, Tomić je rođen u Nemačkoj, nakon što su se njegovi roditelji Ivica (sada Džon) i Adisa (sada Adi) doselili u Štutgart. Otac je rodom iz Hrvatske, a majka i Bosne i Hercegovine, ali je Bernard to pomenuo tek tiho i s uverenjem da to nije toliko bitno. Nikada nije voleo da priča o tome, a jednom prilikom je i tvrdio da njegovo prezime nije Tomić, već Tomik, čime je jasno dao doznanja da se ne ponosi svojim korenima.

Svojevremeno je bio 17. igrtač sveta i velika nada tenisa, da bi sada uglavnom poznat po skandalima koje izaziva. Tako je tokom leta, na jednom turniru, imao raspravu sa svojom devojkom - te je odmah posle toga predao meč.

U avgustu ove godine je otišao na finale turnira u Santo Domingu i sa tribina je provocirao učesnike, a poznat je i po tome što se oprobao kao amaterski glumac za odrasle. Tačnije, počeo je da snima za "Onlyfans" sa svojom tadašnjom devojkom Vanesom Sijerom koju je, u međuvremenu, i maltretirao.

(Telegraf.rs)