Oglasili se Sinerovi treneri koji su bili kod Đokovića, koje je Novak prozivao tokom finala

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Wang Xiang / Xinhua News / Profimedia

Uspeo je Janik Siner da svoj put u Šangaju danas završi uz trofej. Italijan je u dva seta slomio Novaka Đokovića (7:6, 6:3) i da ga na taj način spreči da dođe do svog 100. trofeja. 

Naravno, deo uspeha Italijana leži i u činjenici da sarađuje sa dvojicom nekadašnjih članova stručnog štaba najboljeg sportiste na planeti, Novaka Đokovića - Ulisesom Badiom i Markom Panikijem.

Oni su sada uz Sinera i očigledno je da saradnja funkcioniše izuzetno dobro, pošto Italijan nastavlja da ređa uspehe i trofeje i suvereno drži prvo mesto na ATP listi.

I jedan i drugi su se posle osvojene Sinerove titule na društvenoj mreži Instagram uz interesantne poruke. Nekoliko puta se i tokom samog finala Đoković okrenuo i obratio baš njima.

Ulises, koji je radio kao fizioterapeut u Noletovom timu, napisao je samo kratku poruku "Hvala, Šangaju", dok je sa druge strane Paniki bio ipak malo opširniji.

On je napisao poruku i na italijanskom i na engleskom jeziku, gde je jasno naglasio da se nalazi u samom "kremu" tenisa.

- Da li ste ikada videli takvu koncentraciju brojeva jedan u samo par kvadratnih metara u tenisu ili bilo kojem drugom sportu? Trojica iza i dvojica ispred. Okružen sam! - napisao je Paniki.

Foto: Instagram / Printscreen / Marco Panichi

(Telegraf.rs)