Evo kada Novak Đoković igra sledeći meč u Šangaju: Ima termin, a nema rivala...

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto:Hector RETAMAL / AFP / Profimedia

Najbolji teniser planete, Novak Đoković, konačno je saznao kada će se vratiti na teren u Šangaju, ali ne i ime svog rivala.

Naime, nakon što je kiša odložila njegov meč, koji je bio zakazan za ponedeljak, Đoković nije mogao da igra jer su se Sten Vavrinka i Flavio Koboli povukli sa terena bez odigranog meča, ostavljajući Đokovića bez protivnika.

Novakov meč je pomeren za utorak, a on je saznao termin za izlazak na teren u trećem kolu ATP Mastersa u Kini. Posle impresivne pobede u dva taj-brejka nad Aleksom Mikelsenom iz Sjedinjenih Američkih Država, Đoković će u utorak igrati ne pre 12:30 po srednjeevropskom vremenu, što je prvi meč u večernjem terminu u Šangaju.

Pre njega, na terenu će se susresti Stefanos Cicipas i Aleksandar Miler, a zatim će igrati Tejlor Fric i Josuke Vatanuki. Posle ta dva meča uslediće pauza, a Novak će na teren izaći oko 12:30 po našem vremenu.

Još uvek ne znamo ko će biti Đokovićev rival, jer se meč između Stena Vavrinke i Flavija Kobolija počeo u 15:00 po našem vremenu u ponedeljak. Ako Đoković uspe da prođe pored Švajcarca ili Italijana, suočiće se sa pobednikom meča između Romana Safijulina i Frensisa Tijafoa.

(Telegraf.rs)