Siner govorio o trenerima koje je "ukrao" od Đokovića, pa pomenuo Novaka: "Imamo neke sličnosti, ali..."

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Jason Heidrich/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Italijanski teniser Janik Siner prokomentarisao je pojačanje koje je nedavno dobio u svom trenerskom timu, odnosno angažovanje dvojice stručnjaka koji su tokom karijere uspešno radili sa Novakom Đokovićem!

U pitanju su fizioterapeut Ulises Badio i fitnes trener Marko Paniki koji su se Sineru priključili malo psole afere sa dopingom koju je Italijan imao.

- Sigurno imaju puno iskustva, znate, u radu sa brojem 1 na svetu već toliko, toliko godina - rekao je Siner novinarima u Šangaju i dodao:

- Marko i Ulises već predstavlja veliku pomoć, jer se dobro poznaju, što je za mene veoma dobro i važno. Sigurno mogu da mi pomognu, posebno malo van terena, pokušavajući da vide nove stvari i da utvrde gde možemo da napredujemo kao igrači. Imaju mnogo iskustva.

Na pitanje da prokomentariše neke fizičke sličnosti sa Đokovićem, a koje su vezane za rad sa pomenutim trenerima, Siner je rekao:

- Imamo neke sličnosti, ja i Đoković, ali na kraju, još uvek smo različiti, tako da, znate, moramo da pokušamo da prilagodimo ono što je najbolje za mene i da pokušamo da razumemo. Ali to zahteva vreme. Veoma sam srećan što ih imam u svom timu.

(Telegraf.rs)