Đoković u nikad moćnijem izdanju: Novak se pretvorio u vuka, pa urlikom "zaledio" krv Rafi, Sineru i Alkarazu

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Twitter / Printscreen / Turki Alalshikh

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković uzeće učešće na fenomenalnom Kupu šest kraljeva, koji će se održati u Saudijskoj Arabiji zajedno sa Rafaelom Nadalom, Karlosom Alkarazom, Janikom Sinerom, Danilom Medvedevim i Holgerom Runeom.

Turnir će se održati od 16. do 19. oktobra u Rijadu, a očekuje nas bez ikakve sumnje vrhunski tenis zajedno sa najvećim svetskim zvezdama belog sporta.

Organizatori turnira su imali vrlo originalan način da najave ovaj turnir i može se reći da su skoro, pa napravili pravi mali film u kojem su uloge uzeli baš svi pomenuti teniseri uključujući Novaka.

Mnogi će reći da sam "trejler" ovog turnira zapravo liči na isečak iz nekog od delova trilogije Gospodar prstenova ili Hobit, a Novak je u njemu zauzeo nikada moćnije izdanje.

U momentu kada se Đoković pojavljuje na samom snimku, on je okružen vukovima, da bi se koji trenutak kasnije začuo njegov gromoglasan "urlik" iz kojeg se u obliku kapljica vode stvorilo naličje vuka.

I drugi teniseri imali su svoje mesto, pa je Siner bio u muzeju antičke umetnosti, Alkaraza su smestili usred pustinje, a na kraju se svi oni nalaze pored vatrenog teniskog terena u kojem se ističe tron za koji će se oni boriti u oktobru u Rijadu.

Nema sumnje da je ovo vrlo inovativan način predstave jednog teniskog turnira, tako da sve i te kako vredi pogledati od prve do poslednje sekunde.

(Telegraf.rs)