"Ne možemo da krivimo Đokovića zbog toga": Jake reči jedne od najlepših teniserki

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: ULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Nekadašnja teniserka Aliz Lim, danas voditeljka Eurosporta, komentarisala je Novaka Đokovića i njegove prioritete kada je u pitanju igranje turnira, te smatra da je njegovo razmišljanje razumljivo!

Aliz je razgovarala o ovoj temi u podkastu "Tennis Channel Inside-In" i dodaje da je Đoković verovatno prioritizovao Grend Slamove već nekoliko godina i da se samo sada iskreno izražava o tome.

- Mislim da je to tako već neko vreme. Možda to nije toliko izražavao, ali duboko u sebi sigurno je tako bilo nekoliko godina i možda je skoro koristio te Masters 1000 kao pripremne turnire, što je ludo kada razmišljate o tome. Ali ima toliko rekorda na tim turnirima - rekla je Aliz i dodala:

- U njegovim godinama i s telom, kao što je rekao, mnogo je teže oporaviti se, mora biti pametan sa svojim kalendarom. Ne možemo da mu zamerimo na tome. Ali to važi i za Rodžera, isto tako i za Rafu, i na kraju su naravno u potrazi za Grend Slemovima.

Aliz je, inače, bivša devojka čuvenog NBA košarkaša Tonija Parkera. Nedavno je napustila i jednu zabavu sa Grigorom Dimitrovim, dok je tokom pomenutog razgovora o Novaku izrazila divljenje srpskom teniseru.

- Možemo samo da mu se zahvalimo što se toliko borio da nastavi da igra kako bismo mi i dalje uživali u njegovim nastupima. Volim to što i dalje ulaže toliko energije u Dejvis kup jer toliko voli da igra za svoju zemlju i izgleda da mu je to jednako važno kao i GS.

(Telegraf.rs)