Sjajna anegdota o Novaku Đokoviću sa Rolan Garosa koju niste do sada čuli: "Videla se samo nečija glava..."

Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Telegraf.rs

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković trenutno je na pauzi, a to slobodno vreme može sebi da priušti nakon rekordne 24 Grend slem titule u karijeri. Kao što i sam kaže, ni na odmoru neće stati da uči i da radi na sebi, pa je novinar i autor knjige "Legenda" Miloš Bećagović u gostovanju na B92 baš apostrofirao njegovu naviku da nikada ne stane sa napretkom.

On je u emisiji "Želim da ti kažem", na temu konstantnog Novakovog poriva da uči, ispričao jednu malu anegdotu koja se desila na Rolan Garosu 2023. godine.

- Media centar je prilično ogroman u Parizu, na kompleksu Rolan Garosa i igrači pretežno moraju da prođu tuda kako bi došli u salu za konferencije. Tu odrade te medijske aktivnosti i onda se vrate pod pratnjom obezbeđenja. Mi smo ispratili to što je imao Novak da kaže, vratili smo se na svoja mesta i krenuli da kucamo. Da se prenese to Srbiji - kazao je on, a onda dodao:

- U jednom momentu iskače jedna glava iza zida, samo onako viri i kaže: "Vi ovo sada sve kucate?". Mi se okrećemo, vidimo Novak. Kaže, svaka čast, voleo bih baš da naučim tako brzo da kucam, samo kako brzo lete prsti! Mi smo ga tu dozivali da dođe, ali oni ljudi oko njega su ga samo usmerili da mora da nastavi sa akativnosti. Nakon toga je mahnuo, ali iz toga se vidi samo koliko želi da bude svestran i koliko želi stalno da uči - naveo je Bećagović.

Knjiga Legenda o Novaku Đokoviću govori o njegovoj 2023. godini kada je zvanično postao najboljih svih vremena.

Od 3. septembra je u prodaji, a u Srbiji je možete naći u kioscima Samo sekund i Moj kiosk, kao i u drugim boljesnabdevenim trafikama i kioscima.

Cena je 599 dinara, a u jednom štivu ćete moći da pročitate kako je to kada Đokovića pratite u Australiji, Italiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim Državama, Španiji... Kako to izgleda kada svojim očima vidite sve te uspehe.

(Telegraf.rs)