Beker se prvi put posle venčanja pojavio u javnosti, ali Nemci pišu: "Zvezda večeri je ipak bila Srpkinja"

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: AP/Tanjug

Gala veče povodom zvaničnog otvaranja ovogodišnjeg Lejver Kupa bio je idealan povod da Boris Beker, legendarni nemački teniser, prvi put izađe u javnost kao taze oženjen muškarac!

Beker se nedavno po treći put venčao, kada je u Italiji rekao DA 22 godine mlađoj Lilijan de Karvaljo Monteiro, a upravo je ovaj par bio u centru pažnje.

Mediji u Nemačkoj pišu da su i te kako bili aktivni, da su razgovarali sa ostalim zvezdama večeri, kao i da su se konstantno ljubili, a javne čestitke su dobili i od voditeljke programa Andree Petković. U pitanju je bivša tensierka srpskih korena koja je nastipala pod zastavom Nemačke.

- Danas pričamo o tenisu, ne o mom venčanju. Bilo je mnogo čestitki na putu za Berlin, u avionu, na aerodromu - rekao je na ulasku u salu.

"Bild" navodi da je zvezda večeri bila i bivša srpska teniserka Ana Ivanović koja je se nešto ranije izgrlila sa Rodžerom Federerom, suvlasnikom takmičenja, a koja je došla u društvu supriga Bastijana Švajnštajgera.

Foto: Christophe Gateau / AFP / Profimedia
Foto: Tanjug/AP/Christophe Gateau/dpa

Ana i Bastijan su bili u društvu nemačke teniserke Anđelik Kerber, inače njihove prijateljice, dok smo na zabavi mogli da vidimo i Andrea Agasija, Janika Nou, Roda Lejvera, Džona Mekinroa, Džima Kurijera, Tomija Hasa...

(Telegraf.rs)