Ana Ivanović u zagrljaju Rodžera Federera: Bivša srpska teniserka blistala u crvenoj haljini

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/ lavercup

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović, zajedno sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, bila je u četvrtak veče specijalni gost na otvaranju Lejver Kupa u Berlinu!

Tamo je na crvenom tepihu "naletela" i na Rodžera Federera, koji je jedna od suvlasnika takmičenja, te se srdačno pozdravila sa jednim od najboljih tenisera u istoriji.

Ana je na sebi imala atraktivnu crvenu haljinu na bretele, sa šlicom sa strane, i bukvalno je blistala, dok je Švajnštajger nosio smoking.

Pomenuto takmičenje počinje u petak, igraće Tim Evrope protiv Tima Sveta, a od igrača tu su Karlos Alkaraz, Aleksander Zverev, Danil Medvedev, Grigor Dimitrov, Tejlor Fric, Tanasi Kokinakis, Fransisko Serundolo…

Podsetimo, Ana je pre skoro četiri godine komnetarisala Federera i Nadala, odnosno kakve su osobe.

- U sportu postigneš nešto, ali se posle sporta nastavlja život, zato je veoma bitno kakva si osoba. I Rodžer i Nadal su divne osobe, ali potpuno različite. Nadal je dosta introvertan i stidljiv, ne priča puno, a Rodžer je dostojanstven, drži do sebe. Mnogo cenim obojicu zbog onog što su postigli, zajedno sa Novakom – to je zaista za knjige rekorda. Kada igraju mečeve obožavam da gledam.

Foto: Tanjug/AP/Christophe Gateau/dpa
Foto: Christophe Gateau / AFP / Profimedia

(Telegraf.rs)