Pogledajte kako su navijači dočekali Sinera na US Openu posle doping afere: Na treningu se pojavio i Đoković

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je objavljena vest da je Janik Siner imao pozitivan test na klostebol, odnosno da je koristio nedozvoljenu supstancu koja se smatra dopingom, mnogi su iščekivali da vide kako će Italijan biti dočekan na US Openu!

Ta vest je izazvala pravi zemljotres u svetu tenisa, mnogi su se pobunili zbog čega je Siner oslobođen bilo kakve kazne, dok ga je publika dočekala ovacijama i aplauzom u Njujorku.

Naime, Siner je odradio svoj prvi trening na stadionu "Artur Eš", gde se našao veliki broj gledalaca koji su došli da ga vide tokom sparing duela protiv Grigora Dimitrova.

Nedugo zatim Siner je delio i autograme i potpisivao loptice, da bi se potom sreo i sa Novakom Đokovićem koji je imao trening nedugo nakon Italijana.

Prišao je Nole Sinerovoj klupi, pozdravio se srdačno sa prvim reketom sveta, razmenio nekoliko reči i otišao na svoju stranu.

Inače, njih dvojica su se sreli i na jednom događaju koji je organizovao proizvođač sportske opreme "Head", gde su igrali piklbol. Sve o novom sportu možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)