Novak imao sreće: Đoković saznao rivale u Indijan Velsu, duel sa Alkarazom ili Sinerom tek u finalu!

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće ovo izuzetno zanimljiv turnir

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković se nalazi u Americi, gde će uzeti učešće na prvom masters turniru u godini, pošto će nakon dugo vremena zaigrati na Indijan Velsu! On je ove večeri dobio i svoje rivale, a moglo bi se reći da ga je i žreb poštedeo / da ga žreb nije štedeo.

Novak je stigao dosta ranije u Ameriku, gde je svoje vreme koristio za razne stvari, posećivao je fudbalske utakmice, košarkaške, trenirao je i kao američki fudbaler, dok sada već mora da se posveti sportu u kom je najbolji ikad.

Đoković je saznao svoje rivale, saznao je protiv koga će igrati u prvom kolu, a i s kim će igrati u daljim fazama.

On turnir otvara protiv boljeg iz duela Vukić ili kvalifikant.

Ono što mnoge najviše zanima jesu i njegovi eventualni dueli protiv Rafaela Nadala, kao i Karlosa Alkaraza, te će Novak protiv svog najvećeg rivala (mladog Alkaraza) moći da se nađe tek u finalu, jer su u odvojenim delovima žreba! Duel sa Rafaleom Nadalom je moguć u polufinalu.

Na jednoj strani su Janik Siner i Karlos Alkaraz, dok su Danil Medvedev i Novak Đoković na drugoj strani. Pored njih, tu se nalazi i Holger Rune, a Novak bi u eventualnom četvrtfinalu mogao da igra protiv Huberta Hurkača.

Podsetimo, masters u Indijan Velsu je na programu od 3. marta kada počinju kvalifikacije, pa sve do 17. marta kada će biti odigrano finale.

(Telegraf.rs)