Princ na belom konju postoji: Đoković jahao pastuva po proplancima Durmitora

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser i cela njegova porodica su proveli dan jašući konje

Novak Đoković se i dalje nalazi na odmoru u Crnoj Gori, a proteklih nekoliko dana je proveo i na planini Durmitor.

Posle boravka na moru i krstarenja po crnogorskom i hrvatskom primorju, najbolji srpski sportista svih vremena je skoknuo malo i na planinu, na svež vazduh.

Zajedno sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom, Novak je boravio na Žabljaku, a potom je dva dana proveo i na samom Durmitoru u etno Katunu.

Tom prilikom rekorder po broju osvojenih Grend slemova se okušao i u jahanju konja. I ne samo on, već i Jelena i deca, pa su i na taj način upoznali crnogorsku planinu.

- Dragi prijatelji, najbolji među jednakima, Novak Đoković, poslednja dva dana je boravio je u našem domaćinstvu. Pre svega veliki čovek, humanitarac i najbolji sportista sveta, koji voli prirodu i ceni svaki ćošak našeg katuna. Imali smo priliku da budemo domaćini njemu i njegovoj porodici, što je velika čast za svakog čoveka. Hvala porodici Đoković na ukazanom poverenju, nadamo se da smo ispunili očekivanja. Radujemo se ponovnom susretu i čekamo ga raširenih ruku i otvorenog srca - navodi se na objavljenim fotografijama i snimcima Đokovića sa zaposlenima.

Inače, jahanje je jedna od aktivnosti koje nudi Etno Katun Durmitor i koja je najtraženija među turistima.

Podsećamo da se Đoković u utorak uveče vratio na primorje, a ekskluzivne njegove fotografije i snimke možete videti OVDE 

(Telegraf.rs)