"Da sam Novak Đoković, rekao bih im...": Legendarni teniser istupio sa neverovatnim rečima o srpskom asu

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je takođe objasnio kako je to išlo u njegovoj generaciji

Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Slavni Džimi Konors još jednom se stavio na stranu Novaka Đokovića i otkrio koji ga je snimak na internetu nasmejao, a tiče se srpskog tenisera.

- Neko je stavio sliku i snimak, video sam na Tviteru, Đokovića gde ima 40 ili 50 godina i još drži govor na Centralno terenu Vimbldona. Svidelo mi se - kazao je Konors.

Da je na njegovom mestu, višestruki Grend slem šampion bi ostao na sceni sve dok mu mlađi ne dokažu da ga ne mogu dobiti, a to je poručio i Novaku.

- Pa, šta možeš da uradiš? Da mu dopustiš da igra do 50? Da sam on, da sam na njegovom mestu, rekao bih im da igraju protiv mene dok me ne ubiju. Do sada je to uspeo samo jedan teniser i to je Karlos Alkaraz - naveo je Konors.

On je takođe objasnio kako je to išlo u njegovoj generaciji i da je trebalo dosta da se sa trona skinu ljudi poput Roda Lejvera, Kena Rouzvela i Panča Gonzalesa.

- Pojavio sam se sa grupom mladića, nas 10-12 koji su uspeli da se dokopaju vrhua. Kada smo došli tu, imali smo misiju. Nismo pričali o tome, ali smo znali: "Hej, imamo dobru grupu ovde, hajde da preuzmemo" - zaključio je Konors.

(Telegraf.rs)