Novak uživa u igri i "umire" od smeha sa Ukrajinkom koja ga je prozivala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom ovogodišnjeg Australijan opena, je rekla kako su Novakovi navijači vrlo agresivni i da je to osetila na svojoj koži

Printskrin: instagram/wimbledon

Novak Đoković uživa u svakom trenutku provedenom u teniskom kompleksu "Ol Ingland Klaba", na kome će sledeće nedelje početi Vimbldon.

Srpski teniser se sjajno zabavlja između treninga, pre svega družeći se sa svojim kolegama i koleginicama.

Osim toga, sedmostruki šampion Vimbldona, je pokazao i da nije nikakvo zlopamtilo, te da ne zamera, čak ni onima koji su ga javno prozivali i kritikovali.

To smo mogli da vidimo upravo na snimku koji je objavljen na zvaničnom profilu Vimbldona, na kome je Đoković usnimljen kako zajedno igra neku igru s loptom zajedno sa Martom Kostjuk i svojim timom.

Ukrajinska teniserka od početka rata u njenoj zemlji, u nekoliko navrata isprozivala upravo Đokovića, pre svega što nije osudio Rusiju, kao i kada je prošle godine rekao da ne podržava odluku organizatora da na Vimbldonu zabrani učešće ruskim i beloruskim teniserima i teniserkama.

Takođe, i tokom ovogodišnjeg Australijan opena, je rekla kako su Novakovi navijači vrlo agresivni i da je to osetila na svojoj koži.

Međutim, to je verovatno zaboravljeno, s obzirom da su se slatko smejali zajedno dok su igrali igru.

(Ttelegraf.rs)