Snimak koji uliva nadu pred US open: Ima li Novak informacije koje mi nemamo?

Đoković na betonu počeo pripreme za četvrti Grend slem sezone, iako je još neizvesno da li će moći da učestvuje

Novak Đoković je i dalje na odmoru u Crnoj Gori u Herceg Novom, ali i na odmoru vredno trenira u nadi da će iz Amerike dobiti povoljne vesti i dozvolu da može da uđe u zemlju i da igra na US openu.

Za sada Novaku zbog toga što nije vakcinisan nije dozvoljen ulazak u Kanadu i Ameriku. Već je izvesno da će propustiti Masters u Montrealu, a kako vreme odmiče, tako se smanjuju šanse i da će ga pustiti da igra na US openu, pošto je do početka Grend slema u Njujorku ostalo još tačno mesec dana.

Ipak, Đoković ne prepušta ništa slučaju i želi da bude maksimalno spreman ukoliko dobije dozvolu da igra u Njujorku, pa tako svakodnevno trenira u Crnoj Gori na betonskim terenima kako bi se prilagodio na podlogu koja je i na US openu.

Podsetimo, Novak bi u slučaju da ga puste da igra na US openu, mogao da juri istoriju i rekord po broju Gren slemovima, pošto trenutno zaostaje za Rafaelom Nadalom za jednu titulu, nakon što je slavio na Vimbldonu nedavno i tamo podigao svoj 21. Grend slem pehar.

Novak je posle Vimbldona rekao da se nada lepim vestima iz Amerike, nadamo se da ovaj snimak sa treninga to i najavljuje i da će mu biti dozvoljeno da igra.

Jedna od šansi jeste i akcija Srba iz Čikaga, koji su uputili zvanično pismo predsedniku SAD Džou Bajdenu, kao i najvišim državnicima Amerike, koji mogu da daju Novaku posebnu dozvolu da dođe u Ameriku, iako nije vakcinisan.

Video: Đoković leti iznad vode, bukvalno: Pogledajte Novakove vratolomije na specijalnoj dasci za surf

(Telegraf.rs)