"Falilo nam je da vidimo Đokovićevu facu kada je Rafa servirao za titulu": Britanac uveren u Novakovu osvetu

On je naglasio da mu je Srbin nedostajao u Melburnu i pored mimoilaženja u razmišljanju.

Foto: Tanjug/AP

Bivši britanski teniser Endrju Kasl sumirao je događaje sa početka sezone ne dovodi u pitanje motivisanost Novaka Đokovića da jurne ka novoj Grend slem tituli, iako nije siguran kada će imati priliku za to.

Rolan Garos je pod znakom pitanja, a Rafael Nadal je osvajanjem Australijan opena došao na stepenicu iznad po najvažnijim titulama u "belom" sportu.

- Jedina kamera koja je falila u Australiji je bila ona koja je trebala da prikaže Novakovu facu pri meč lopti Nadala. Mogu samo da zamislim motivisanost da sada napreduje. Ne znamo da li će moći da igra u Parizu, jer je predsednik Emanuel Makron rekao da svi moraju da budu vakcinisani. Gde god igrao, biće jako motivisan - kazao je Kasl.

On je naglasio da mu je Novak nedostajao u Melburnu i pored mimoilaženja u razmišljanju.

Bivši trener Simone Halep, Daren Kejhil, navodi Nadala kao glavnog favorita za osvajanje Rolan Garosa, te da će Nole, ako bude u mogućnosti da igra, morati da pokaže sve što zna.

- Ako se Novak vrati, možemo ga uz Rafu svrstati u glavne favorite. Naravno, morate biti spremni da dobijete Nadala u pet setova na šljaci, a znamo koliko to može biti teško. Novak je pokazao impresivan nivo u poslednjih nekoliko godina - kazao je Kejhil.

Video: Hit trening Novaka Đokovića: Umire od smeha i zahuktan se sprema za nove izazove

(Telegraf.rs)