Đoković prijavljen za Indijan Vels: Srpski teniser se nalazi na preliminarnoj listi učesnika

Ostaje da se vidi da li će Đoković moći da nastupi u Americi zbog kovid protokola

Foto: AP/Tanjug

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković nalazi se na preliminarnoj listi učesnika za turnir u Indijan Velsu. To dolazi kao određeno iznenađenje, uzimajući u obzir da je od ranije poznato da su svi turniri na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država zahtevali obaveznu potvrdu o vakcinaciji kao dokaz za učešće.

Informaciju je na Tviteru podelio poznati teniski novinar, koji je pratio više od 500 Grend slemova, Mastersa i turnira najviše kategorije, Mihal Samulski i može se videti da se na listi pored Đokovića nalaze i Danil Medvedev, Aleksander Zverev i Rafael Nadal.

Ostalo je još samo mesec dana do početka ovog turnira, koji je po rasporedu planiran od 7. do 20. marta. Međutim, još uvek se ne može sa sigurnošću potvrditi da li će Novak zaista zaigrati zbog pomenutih kovid-protokola. Na zvaničnoj prezentaciji najboljeg tenisera sveta za sada ne stoji nijedan turnir posle onog u Dubaiju.

Prošlogodišnji osvajač titule je britanski teniser Kameron Nori, a od srpskih nada se na preliminarnom spisku nalaze još Filip Krajinović, Dušan Lajović, Laslo Đere i Miomir Kecmanović.

Video: Novak izveo Jelenu u provod: Pribio je uz sebe pa zapevao hit Halida Bešlića

(Telegraf.rs)