Šou Troickog u lajvu sa Novakom: Natezao pivo, grlio plišanu mačku, Đoković se "kidao" od smeha

Maksimalno opušten bio je srpski teniser tokom "četa" sa drugarima

Foto: Facebook/Novak Djokovic

Srpski teniser Viktor Troicki "ukrao je šou" tokom "lajv" diskusije koju je organizovao Novak Đoković uz učešće naših poznatih sportista među kojima je bio i Troicki.

Potezale su se najaktuelnije teme, najviše se diskutovalo o korona virusu i trenutnoj situaciji u svetu i u sportu u čemu Troicki nije imao previše entuzijazma, više je bio slušalac.

Reč su imali Pantelić, Đoković, pričali su i Anastasijević, Zimonjić, automobilista Borković, imalo je tu svašta da se čuje, ali niko nije uspeo da zaseni Viktora i njegove doskočice.

- Jel milsiš na 5G mrežu? - ubacio se Troicki Novaku u reč dok je ovaj ozbiljno polemisao o merama zaštite stanovništva koje su preduzele neke evropske zemlje i određenim teorijama porekla virusa.

Nije bio aktivan Viktor onda neko vreme, ali je sve vreme privlačio pažnju i izazivao osmehe ostatka grupe zbog svog plišanog drugara, velike mačke, ali i zbog toga što se u jednom momentu potpuno opustio i osvežio se pivom iz limenke.

- Stela i deda mraz, porodične vrednosti - nategao je Viktor limenku, potpuno isključen iz teme koja je u tom momentu bila aktuelna.

Video: Zimonjić plakao, Nole i Janko slomljeni: Najtužniji prizor zlatne generacije srpskog tenisa

(Telegraf.rs)