Fotke koje su uznemirile Noletove fanove: Nije mogao da diše posle 69 minuta, a nekad lomio rivale posle 5 sati! (VIDEO)

Tužan prizor videli smo u Majamiju

Dao nam je Novak Đoković malu nadu izjavama da je povreda lakta prošlost, ali je generalno fizička sprema na veoma niskom nivou, uz samopouzdanje i volju za igrom.

Đoković je nekad bio igrač kog je brejk rivala mogao samo da razbesni i natera da napravi još dva, ali sada to nismo videli.

Imao je samo kratkotrajni trzaj na meču protiv Benoe Pera, 47. igrača ATP liste, koji je igrao hladnokrvno i smireno, kao da je znao sa koliko se demotivisanim rivalom sastao.

Novak nije pokazao sportsku drskost koja ga je nekada krasila, mirio se sa svakim lošim potezom, a najviše je navijače zabrinulo njegovo stanje posle sat vremena igre.

Delovao je kao učesnik rekreativne partije kome rezultat nije u prvom planu, a duel se završio posle samo 69 minuta, sa 6:3, 6:4 protiv Francuza koji se čak nije preterano ni radovao.

Tužno ali istinito, nekada su teniseri doživljavali pobedu nad Novakom kao vanserijski skalp i podvig, sada je postao žrtva prosečnim igračima u prvom kolu.

Samo je mirno poslao Novak loptu na mrežu, skinuo kačket i otišao da se rukuje sa rivalom, a navijači su se preispitivali šta se dogodilo sa momkom koji je dominirao na svim podlogama, u svim uslovima, protiv svih rivala...

Jedan podatak je gotovo sablasan - Novak je prvi put izgubio tri uzastopna meča u poslednjih 11 godina!

(Telegraf.rs)