Samo jedan Gren slem je čestitao Novaku rođenje ćerke, i to onaj od koga se najmanje očekivalo: Preostala tri se žestoko osramotila! (FOTO)

Organizatori turnira koji je trenutno u toku ispoštovali su svog nekadašnjeg dvostrukog šampiona, ali ne i preostala tri najveća turnira u tenisu

Novak Đoković je u subotu uveče dobio ćerku, kojoj su on i Jelena dali ime Tara. Tako je najbolji srpski teniser postao otac po drugi put, posle rođenja sina Stefana pre skoro tri godine.

Zbog povrede lakta Novak je posle Vimbldona odlučio da napravi dužu pauzu, do početka sledeće godine, kako bi se potpuno oporavio, a uz to iskoristio priliku da više vremena provede sa svojom porodicom.

>>> Ko je prvi čestitao Novaku i Jeleni na rođenju ćerke? Oduševićete se kada vidite! (FOTO)

Đoković je ćerku dobio baš u vreme kada je u jeku četvrti Gren slem sezone, US open, na kome je prošle godine došao do finala. Organizatori turnira su iskoristili priliku i da čestitaju osvajaču 12 Gren slem turnira rođenje ćerke Tare, a to su objavili na svim svojim društvenim mrežama - Fejsbuku, Instagramu i Tviteru.

- Bilo ih je troje, sada ih je četvoro. Novak Đoković i njegova supruga Jelena dobili su drugo dete, ćerku koju su nazvali Tara. Šaljemo ljubav ovoj porodici koja raste - stoji u čestitki US opena na Instagramu, a slična poruka je i na preostale dve društvene mreže.

Zaista sjajan gest organizatora US opena, turnira koji je Đoković dva puta osvajao, a čija se čestitka možda i najmanje očekivala. Đoković je upravo u Njujorku gubio veliki broj finala, osvojio ga je dva puta, ali tamo ipak ima znatno manji uticaj.

Međutim, ono što je poražavajuća činjenica, jeste da nije viđeno ovako nešto od preostala tri Gren slem turnira. Australijan open, Vimbldon i Rolan Garos se nisu udostojili da svom nekadašnjem šampionu upute jednu poruku čestitke putem društvenih mreža.

U Australiji je Đoković rekored sa 6 trofeja i upravo je tu osvojio svoj prvi Gren slem. Vimbldon je tri puta osvajao i uvek je isticao da mu je to omiljeni turnir, dok Rolan Garos ima posebnu simboliku, pošto je upravo tu kompletirao sva četiri Gren slema, pošto ga je poslednjeg osvojio.

Oni su aktivni i dalje, objavljuju vesti o određenim teniserima, dele aktuelnosti sa US opena, a na profilu Australijan opena je viđena i čestitka Sereni Vilijams koja je takođe dobila ćerku nedavno. Međutim, za sada, izostala je čestitka za njihovog rekordnog šestostrukog šampiona.

Ista je situacija i sa Vimbldonom, koji je Đoković osvojio tri puta. Poslednja vest koju su objavili jeste vodič za 6. dan US opena pre tri sata, gde je u naslovu Rodžer Federer.

Slično je sa Rolan Garosom, čija je poslednja objava fotografija sa US opena.

(Telegraf.rs)