Bogdan Bogdanović zapratio čuvenu reperku i Onlyfans zvezdu: Uverite se zašto je za godinu zaradila 48 miliona

E. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/thenewclassic

Društvene mreže su odavno postale primarni izvor informacija za mnoge ljude širom sveta, pa je tako jedna koja se tiče Bogdana Bogdanovića privukla pažnju u četvrtak!

Naime, reč je o tome što je as Atalante i kapiten reprezentacije Srbije na mreži "X" zapratio poznatu reperku Igi Azaleu koja je, istovremeno, i "Onlyfans" zvezda.

Njeni hitovi kao što su numere "Fancy’", "Work", "Problem", "Kream"i mnoge druge već godinama unazad su u vrhu liste popularnosti, a pored toga što "dominira" kada je u pitanju muzika Izi je i "Onlyfans" zvezda.

Printskrin: Instagram

Ona je prošle godine bila u vrhu kada je u pitanju zarada na ovoj platformi, jer je za manje od godinu dana zaradila 48 miliona dolara. Uglavnom zbog atraktivnog izgleda koji poseduje.

Kada je u poitanju njen privatni život, 2011. je bila u vezu sa reperom ASAP Rokijem, da bi 2013. završila u naručju košarkaša Los Anđeles Lejkersa Nika Janga. Ostavila ga je zbog navodne prevare, u međuvremenu bila sa reperom Frenč Montanom pre nego što je sa "kolegom" Plejboj Kartijem dobila sina 2020.

(Telegraf.rs)