Opljačkana kuća najzgodnije fudbalerke na svetu: Ukradeni satovi i dijamanti u vrednosti od 500.000 evra!

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/alishalehmann7

Jedna od najlepših, a mnogi će reći i najlepša fudbalerka na svetu, Ališa Leman opljačkana je u toku prethodne noći! Igračica Juventusa koja je u vezi sa fudbalerom istog tima Daglasom Luizom, doživela je veliku neprijatnost kada je saznala da su lopovi bili u njenom stanu.

Da stvar bude neverovatnija, niko od njih u tom momentu nije bio u stanu, pošto je Luiz nastupao za Juventus protiv Lacija (1:0), posle čega je bio na večeri, dok je Lemanova bila u karantinu pred derbi fudbalerki sa Interom, prenosi Tuttosport.

Alarm se prema podacima aktivirao oko 01.30 časova, a kada je par stigao kući, imao je šta i da vidi. Nestalo je 11 satova vrednosti od čak 500.000 evra, kao i par dijamantskih ogrlica.

Policija i forenzičari već su na licu mesta, gde traže moguće tragove, a Luiz i Lemanova nisu prve žrtve pljačke među igračima Juvenutsa, pošto su se na meti lopova već našli Mojze Ken, kao i Anhel di Marija.

Inače, Daglas Luiz i Ališa Leman su prošle sezone bili deo Aston Vile, a tamo nisu imali slične neprijatnosti kao u Italiji.

(Telegraf.rs)