Fudbalska sutkinja kažnjena zbog intimnog odnosa sa delegatom, sada prodaje ekskluzivan sadržaj za jedan evro

E. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/elifkaraarslan_17

Arbitražni odbor Fudbalskog saveza Turske oduzeo je licencu Elif Karaarslan i Orhanu Erdemiru zbog skandala koji se nedavno dogodio i snimka eksplicitnog sadržaja koji se nedavno pojavio na mrežama..

Na njemu se vide Elif i Orhan u ljubavnom zanosu i to u službenim prostorijama, kako su prenosili turski mediji. Sve to je bio povod da se njih dvoje doživotno izbace iz fudbala.

- Ispred mene je dug put, ali ću ga savladati. Plakanje, vrištanje i tuga nije ono što ja radim. Do kraja ću se boriti za sebe. Samo sam jedna od brojnih oštećenih, a nadam se i poslednja - poručila je ona nakon presude, a njen advokat istakao da će biti podneta žalba.

Elif je rođena 2000. u Istanbulu i fudbalsku karijeru je otpočela  redovima Bešiktaša, ali ju je ozbiljna povreda naterala da se penzioniše. Nije se odrekla najvažnije sporedne stvari na svetu i 2020. je sudila svoj prvi meč, zatim se u potpunosti posvetila ovom poslu.

Zanimljivo je to što je ona sada, shodno popularnosti, pokrenula i ekskluzivan plaćeni sadržaj na Instagramu po ceni od jednog evra na mesečnom nivou.

Nije htela da otkrije o čemu se tačno tu radi, pa će pretplatnici sami morati to da urade.

(Telegraf.rs)