Ona "skida" Diletu sa trona najlepše sportske novinarke: Italijanka sa golf terena podelila "vruće" fotke

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/eleonoraincardona, Profimedia

Poslednjih godina, atraktivna sportska novinarka Dileta Leota važila je za najlepšu u svojoj branši u Italiji, a verovatno i u Evropi i svetu. Ali, po svemu sudeći, dobila je žestoku konkurenciju u svojoj domovini.

Naime, Eleonora Inkardona, u poslednje vreme privlači sve više pažnje. Ona je takođe novinarka i voditeljka, a velika je navijačica Intera, što ne krije. Svojim izgledom je zaludela sve na "Čizmi", a pažnju je privukla i svojom poslednjom objavom na društvenim mrežama, gde igra golf.

Njen post, u kojem se pohvalila učestvovanjem na jednom turniru oduševio je pratioce.

Njen uspeh u novinarstvu i njen privlačan izgled, uz oko milion pratilaca na društvenim mrežama, učinili su je zvezdom na društvenim mrežama.

Pogledajte i zašto:

Znimljivo je napomenuti da su Eleonora i Dileta ranije bile u srodstvu, jer je Eleonora bila u romantičnoj vezi sa Mirkom Manolom, polubratom Dilete. Ta veza je dodatno učvrstila rivalstvo između dve voditeljke.

Svaka nova utakmica na kojoj se Eleonora pojavljuje izaziva komentare da je Italija dobila zamenu za Diletu Leotu.

Sa druge strane, Dileta je godinama sinonim za Seriju A, a pored brojnih intervjua koje je radila sa zvezdama italijanskog i svetksog fudbala može da se pohvali i sa više od devet miliona pratilaca na društvenim mrežama.

Fanovi su već podeljeni u mišljenju o tome koja je od njih lepša. Šta mislite?

Ovo su neke od fotografija Dilete Leote:

(Telegraf.rs)