Šumaher i njegov dečko lagali u intervjuu: Bivša žena udarila na par žešće nego ikad i želi da zadrži prezime

S. G.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Ralf Šumaher, nekadašnji vozač Formule 1 i njegov partner Etien, nedavno su u intervjuu za RTL govorili o svojoj ljubavi i želji da stupe u kontakt i razgovaraju sa Korom Šumaher, Ralfovom bivšom suprugom. Njihova izjava izazvala je kontroverzu, a advokatica Kore Šumaher dovela je u pitanje istinitost njihovih tvrdnji.

U intervjuu, koji je održan sredinom septembra, Ralf i Etien su se osvrnuli na svoju vezu koja je postala javna 14. jula. Tokom razgovora, posebno su se osvrnuli na navode Kore Šumaher, koja je tvrdila da nije znala ništa o seksualnoj orijentaciji svog bivšeg muža i njegovoj vezi sa Etienom. Ipak, par je izjaviio da su Kori pokušali da se obrate i da žele razjasniti situaciju, međutim, advokatica Kora Šumaher je tvrdila da su njihove reči lažne.

Kako "Bild" dalje izveštava, krajem septembra poslato je pismo pravnom timu Ralfa Šumahera, u kojem je objašnjeno da njegove tvrdnje nisu tačne.

- On (Ralf Šumaher) tvrdi da je želeo razjašnjenje sa našom klijentkinjom i više od toga: pokušao je. Plan, koji je (jednostrano) propao jer je naša klijentkinja njega "blokirala" na svojim društvenim mrežama i u svom telefonu. To je laž sa više aspekata" - navodi se u pismu.

Osim toga, navodno je razjašnjeno da je Kora Šumaher svog bivšeg muža samo „blokirala“ na WhatsAppu. Međutim, mogao je da je kontaktira putem SMS-a ili pozove, da je to hteo: „Brojevi telefona i e-mail adrese naše klijentkinje su vam (Ralf Šumaher, napomena uredništva) savršeno poznati. Takođe i Étienneu, koji je čak zvao našu klijentkinju u periodu nakon njihovog zajedničkog izlaska.“

Ko ovde govori istinu, a ko laže, ostaje nejasno. Sigurno je samo da razjašnjavajući razgovor do sada nije održan – iako obe strane naglašavaju da su očigledno zainteresovane. Na upit "Bilda", Kora Šumaher nije dala komentar.

Ono što je zanimljivo, poslednjih dana je aktuelno i to, da je Kora Šumaher javno objavila da želi da nastavi da se zove Šumaher. Iz ličnih razloga – a verovatno i pomalo iz osvete - piše Bild.

(Telegraf.rs)