Pre 10 godina zavodila Nadala na meču, pogledajte kako danas izgleda atraktivna Brazilka i šta radi

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram / Screenshot

Te 2014. godine Rafael Nadal je učestvovao na turniru u Rio de Žaneiru, ali pogled mu je osim na teren bio usmeren i na damu koja se nalazila kraj njega. Tačnije, pored njegove klupe.

Atraktivna Brazilka Fernanda Maja Kareli sakupljala je loptice tokom mečeva, a Španac jednostavno nije mogao da odoli da svako malo baci pogled na nju. To je radio diskretno, ali je oko kamere sve zabeležilo.

U međuvremenu je Brazilka napustila tenis i otišla u posao sportskog novinarstva, konkretno komentarisanja! Tako je jedno vremeradila na radio stanici "Mix FM", a trenutno pored posla TV voditeljka na "SBT Esporte Rio", a često komentariše i radi kao spiker na utakmicama FK Botafogo na Olimpijskom stadionu.

U međuvremenu se Fernanda i udala i dobila dvoje dece sa izvesnim Žuniorom Karelijem.

Jedno vreme se mučila sa kilažom i kako je sama istakla tokom trudnoće se poprilično ugojila, ali sudeći prema slikama uspela je u nameri da vrati svoju liniju u stanje kakvo želi. Sada ima 36 godina i izgleda sjajno.

Fernanda Maja je dodatnu slavu stekla slikajući se za "Plejboj", a u nastavku možete videti kako izgleda deset godina od čuvenog događaja na teniskom turniru.

(Telegraf.rs)