Skinula se mama Arine Sabalenke: Neće vam biti dobro kada vidite njene vrele fotke

E. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/juliya_sabalenka

Lepi dani su iza beloruske teniserke Arine Sabalenke koja je nedavno osvojila US Open, svoj treći Grend slem u karijeri, a zatim se pohvalila i da uživa u ljubavi sa novi dečkom!

Sabalenka je na svojim društvenim mrežama objavila da se nalazi na odmoru u Grčkoj, što i nije iznenađnje s obzirom na to s kim je u vezi, dokmje fotkama u bikiniju i te kako privukla pažnju javnosti.

Ali ne toliko kao njena majka Julija koja je takođe na odmoru sa njom, što je jasno stavila do znanja fotografijama na društvenim mrežama.

Standarda poseta istorijskim znamenitostima nije izostala, s tim što je Julija ovoga puta podelila i fotku i bikiniju i tako pokazala na koga je Arina nasledila obline.

S druge strane, Arina je 2019. godine ostala bez oca Sergeja koji je bio igrač hokeja i koji je ćerku savetovao da ide na tenis. Svoju prvu GS titulu na Ao posvetila je svojevremeno upravo njemu.

- Moj otac je učinio da postanem veoma snažna osoba, iako toga nije bio svestan. Način na koji me je motivisao, kako me je vaspitavao, stvari kroz koje je prolazio – bio je zaista tvrd i izdržljiv. Bio je sjajan primer.

(Telegraf.rs)