Indijski sportista se razveo sa prezgodnom srpskom glumicom iz Bolivuda: Zbog njenih slika su "gorele" mreže

E. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Hadrik Pandaja je dospeo u centar pažnje

Foto: Instagram / Printscreen / natasastankovic___

Indijski "šoutajm" u poslednjih nekoliko dana prepun je vesti o poznatoj srpskoj glumici Nataši Stanković, koja je zvezda Bolivuda i koja je bila u braku sa tamošnjim kriketašem, Hardikom Pandjom, koji je takođe prilično slavan.

Njihova međusobna priča je gotova, pošto je par javno objavio da se razvodi, a Nataša se vratila u Srbiju zajedno sa sinom Agastjom Nandom i na društvenim mrežama je pokazala da je sasvim okej nakon svega što se desilo.

Oni su se međusobno uzeli 2020. godine kada su organizovali ekstravagantnu svadbu u Radžastanu, ali je njegova izjava koju je dao za indijski "Zeenews" podigla je malo prašine.

- Način na koji mi je dala toplinu mi je pomogao da pronalazim nova rešenja. To što sam doživeo u svom ljubavnom životu mi je pomoglo da se više ostvarim u životu. Postao sam strpljiviji, jer vam treba mnogo strpljenja da živite sa Natašom - izjavio je Pandja.

Indijci nisu baš pozitivno reagovali na vesti o razvodu, pa su ostavljali mnogobrojne komentare na Natašinim društvenim mrežama, a interesantno je da će najverovatnije prema pisanju istog indijskog lista, Hardik morati da preda 70% svog bogatstva na ime alimentacije.

(Telegraf.rs)