Najpoznatiji maloletni debeljuca u svetu sporta zbog slave ostao bez četiri godine starije devojke

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije mogla da isprati njegov ritam

Foto: Ian Stephen/ProSports/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Početak godine tradiocionalno je u svetu pikada obojen Svetskim prvenstvom u čuvenoj dvorani "Ali Pali" u Londonu, a 2024. će biti posebno upamćena po najmlađem finalisti ikada. Tada još uvek 16-godišnji Luk Litler poražen je od Luka Hamfrisa, ali je osvojio srca navijača.

Kako je nova sezona odmicala on je nastavio da se takmiči u sličnom ritmu, došao do prvih pobeda na najvišem nivou, osvojio prestižnu Premijer ligu i potpisivao milionske ugovore.

To je ipak ostavilo uticaj na njegov privatni život, pa je tako jedan od najpoznatijih debeljuca u svetu sporta ostao bez devojke. Sada 17-godišnjak je u poslednje vreme privlačio pažnju i zbog svoje četiri godine starije saputnice Eloiz Milburn, međutim njoj je slava ipak bila previše.

Usled gustog rasporeda i potrebe da se probije na sceni Litler je sve više bivao fokusiran na pikado, što ipak nije mogla da isprati Eloiz Milburn i njih dvoje više nisu zajedno, makar tako tvrdi njihov prijatelj u izjavi za "Sun".

Luk i Eloiz više neće slušati komentare koji su bili većinski na društvenim mrežama u vezi sa razlikom u godinama, a videćemo da li će ona i dalje posećivati njegova takmičenja, makar u Britaniji.

(Telegraf.rs)