Pronašli smo navijačicu koja je zaludela svet: Obožava da se fotka gola, niko ne veruje u ono što je rekla

E. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Uz nju je Kopa Amerika dobila dobila drugu dimenziju

Printskrin: X/@madrid_total2

Plasirala se fudbalska reprezentacija Kolumbije ubedljivo u polufinale Kopa Amerika, nakon što su sa 5:0 dobili Panamu, ali se više pričalo o navijačici pomenute selekcije koja je "preko noći" postala planetarni hit nego o samoj utakmici!

Naime, pomenuta devojka se našla ispred kamere oskudno obučena i malo ko je mogao da skrene pogled sa njenih grudi. Na sebi je imala samo plavu i žutu traku koje su pokrivale pomenute grudi, dok je na glavi nosila "periku" indijanskog poglavice.

U pitanju je Vendi Sančez, studentkinja koja ima 24 godine i koja je vrlo brzo dobila nadimak "Indijanka iz Kolumbije."

Na Instagramu ima oko 260.000 pratilaca i sudeći po fotografijama obožava da pozira polugola. Čak je na nekim slikama imala foto sesije kao Indijanka.

- Imala sam ovu odeću odranije i rizikovala sam da je nosim na utakmici Kolumbije. Nisam mislila da ću privući toliko veliku pažnju - rekla je Vendi.

Teško da joj iko veruje u to da nije verovala da će privući toliku pažnju, pogotovo što je i sama ispred kamera ljuljala bokovima i tresla grudi koje su pretile da ispadnu.

Na svom Instagram profilu često deli provokativne fotke, čak se i gola slikala, a vi u nastavku možete pogledati neke od njih:

(Telegraf.rs)