Delije napale Grobara zbog prozivke u Slagalici, on im odgovorio: "Ponovo ću uraditi isto"

Popularni kviz dobio novo rivalstvo

Printskrin: Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Verovali ili ne, netrpeljivost između Crvene zvezde i Partizana prenela se čak i na kviz Slagalica, pa smo tako u prošloj epizodi imali "peckanja" takmičara na račun ovog rivalstva.

Naime, "plavi" takmičar, Arsenije Arsić, svojevremeno i osvajač 146. ciklusa Slagalice, započeo je igru "skočko" uz provokativno "karo, karo, zvezda, zvezda".

Očigledno, nije slučajno izabrao baš ove znake, što je bilo jasno i njegovom protivniku, Aleksi Stefanoviću, koji je ovu igru počeo takođe zanimljivo.

- Odgovoriću protivniku, herc, herc, zvezda, zvezda - rekao je on, što je bilo jasan znak da je pristalica Crvene zvezde, za razliku od Arsenija.

Po završetku partije Arsenije je krivio sebe, žalio se da razlika nije realna i da je to posledica njegove nekarakteristične sporosti.

Na kraju se sve nastavilo i na društvenim mrežama, pošto je Arsenije aktivan na Tviteru, gde često izražava navijačke stavove Grobara, a tako je prokomentarisao i njegovo učešće u poslednjoj emisiji.

- I kada ne budem prvi ja - poručio je, što je parafraziranje pesme koju često Grobari pevaju posle poraza pred svojim igračima.

Na ovo su se nadovezali mnogi navijači Zvezde, koji su prozivali na ovoj društvenoj mreži zbog prozivke u vidu "karo, karo, zvezda, zvezda" u igri Skočko.

Bilo je i Grobara koji su ga pohvalili za otvaranje u igri Skočko, a on im je poručio "Samo tako i nikako drugačije", čime je faktički najavio da će ponoviti isto i u novoj

Potom je odgovorio i na prozivke nekih navijača Zvezde, istakavši da mu je drago što je sve ispalo ovako i da se tačno vidi vokabular komentatora na Tviteru.

Pogledajte i emisiju Slagalice koja je izazvala veliku pažnju:

Video: Jokić i Dončić mnogo vole Zvezdu, od njih sam naučio psovke na srpskom: Kampaco o zvezdama NBA-a

(Telegraf.rs)