Devojka tenisera otkrila detalje horor veze: "Uživao je u modricama, rekao mi je da ima lutke za vezivanje"

Sada je sreću pronašla sa teniserom

Tomi Pol je trenutno 29. igrač sveta, a u centar pažnje je dospeo kada je na Mastersu Parizu pobedio Rafaela Nadala, tada su mnogi u loži primetili i njegovu dvadesetčetvorogodišnju devojku Pejdž Lorens.

Pejdž je sada srećna sa teniserom, što joj, i te kako, prija posle burne veze sa glumcem Armijem Hamerom. Naime, manekenka i influenserka iz Konektikata je četiri meseca provela sa Hamerom, a nedavno je otkrila neke zastrašujuće detalje iz veze sa njim.

Tako je u januaru 2021. godine Lorens tvrdila da je glumac u podrumu svoje porodične kuće držao lutke na kojima je učio kako da vezuje žene, a govorio je i o tome da želi da zadavi sopstvenog psa. Navodno je bio i opsednut "mesom, kostima i venama", a želeo je i da ona bude ponosna na modrice koje je zadobila posle rubog BDSM seksa.

- Uživao je u tim modricama. Rekao mi je da u podrumu porodične kuće ima lutke za vežbanje vezivanja. Iskreno sam se naježila. Bilo mi je jako čudno, nisam nikad pre čula tako nešto - rekla je Pejdž za San.

Brojne žene su se javile s optužbama na Hamerov račun, a na teret mu se stavlja slanje uznemirujućih poruka o kanibalizmu, fantazijama o silovanju, posedovanju robova i ispijanju krvi. Kada je shvatila o kakvoj se osobi radi Pejdž je pobegla, a sada je sreću pronašla u zagrljaju slavnog tenisera.

Video: Devojka tenisera objavila kućni video s njim iz osvete: Slomio joj laptop! Da li je ovo nasilje?!

(Telegraf.rs)