Atraktivna žena poznatog sudije priznala da joj fudbaleri šalju poruke

Podsetimo, Romina prodaje golišave fotke za 29 dolara

Printskrin: Instagram/romiortegaa

Atrakrtivna Romina Ortega, supruga poznatog fudbalskog sudije Nestora Pitane, početkom septembra je postala planetarni hit zbog svojih golišavih fotografija!

Romina privlači veliku pažnju svojim golišavim fotografijama na društvenim mrežama, dok je u međuvremenu otvorila i nalog na "Onlyfans" mreži na kojoj prodaje svoj eksplicitni sadržaj za 29 dolara.

Na svom Instagram profilu je odgovaral an apitanja obožavaoca i tom prilikom je priznala da joj fudbaleri takođe pišu i šalju poruke, mada sadržaj istih nije otkrila.

Printskrin: Instagram/romiortegaa

Njen suprug Nestor je sudio finale Svetskog prvenstva u Rusiji, a on i Romina su u javnost prvi put "izašli" 2014. godine. Tada je ovaj sudija dobio da sudi Mundijal u Brazilu. Nažalost po mnoge, neće ići u Katar - bez obzira na to što je još aktivan i što sudi takmičenja u Južnoj Americi.

Što se tiče same Romine, ona je majka dvoje dece i trenutno uživa u popularnosti koju je stekla. Takođe, veliki je ljubitelj fitnesa koji joj očigledno pomaže da održi ovako sjajan izgled.

U nastavku možete pogledati i set Romininih fotografija koje su na ivici provokacije kada je u pitanju njena seksualnost, te se uveriti zašto mnogima nije teško da izdvoje 29 dolara za ekskluzivni sadržaj:

Video: Fudbalska sutkinja sa ogromnim grudima završila na sajtu za odrasle: Pokrali joj eksplicitne snimke

(Telegraf.rs)