Bivša misica je nova zvezda italijanskog fudbala, svojim izgledom zaseniće i Diletu

Karolina Stramare je pre 2019. godine bila najlepša žena u Italiji

Printsskrin: Instagram/carolinastramare_

Ono što je Dileta Leota za Seriju A, a to je titula najpoželjnije sportske novinarke, to polako postaje da bude Karolina Stramare za Seriju B!

Nekadašnja Mis Italije, koja je krunu dobila 2019. godine, u oktobru je odlučila da se posveti fudbalskim voidama i u međuvremenu je zadužila mikrofon i postala prepoznatljivo lice drugog po rangu fudbalskog takmičenja na "čizmi".

Njen Instagram profil je jednostavno "eksplodirao" onog trenutka kada je karolina "ušla" u Seriju B, ali daleko od toga da je odustala i od karijere top modela koji joj definitivno pristaje. Barem se takav utisak stiče na sam pogled ka njenim fotkama.

Mediji u Italiji o Karolini su pisali u superlativu, odnosno da se sjajno snašla na svo debiju u fudbalu. Mnogi je porede upravo sa Diletom i smatraju da će brzo dostići i visine Serije A ukoliko ovako nastavi. Podsetimo, Dileta se do vrha probila upravo preko Serije C i Serije B.

Kada već pominjemo Seriju B, dodaćemo da je PIza trenutno prva sa 35 bodova. Breša je druga sa 33, a zatim slede Leće, Benevento i Monca sa 31 osvojenim bodom. Vićenca, Porderone i Krotone su skoro pa prežaljeni, iako je odigrano tek 17 kola.

Video: Na nju se devojke ugledaju: Partnerka poznatog fudbalera osmislila popularni način nošenja bikinija

(Telegraf.rs)