Ako Arnautović potpiše za Zvezdu, njegova žena će biti prva "bomba" Marakane

Sara je svojevremeno bila top model, ali se potom posvetila porodici

Printskrin: Instagram/saraharnautovic

Samo jedna iskra Marka Arnautovića trebala je kako bi zapalila vatru kod navijača Crvene zvezde, kluba za koji odmalena navija!

Komentar na fotografiju koju je podelio Aleksandar Dragović, malo posle potpisa ugovor sa crveno-belima, rasplamsao je maštu Delijama da bi nekadašnji napadač Vest hema mogao da napusti Kinu i takođe se preseli na Marakanu.

Jeste da to deluje nemoguća misija, mada je i Dragovićev slučaj na početklu tako izgledao, ali ukoliko bi Arnautović stigao u Ljutice Bogdana 1a nema sumnje da bi njegova supruga Sara bila "WAGs" kraljica.

Marko i Sara su u vezi od 2012. godine, a upoznali su se u jednoj diskoteci u Bremenu gde je Arnautović igrao do 2010. do 2013. godine. U pitanju je Nemica poljskog porekla koja je istovremeno radila u medicini i bila top model.

Međutim, posao medicinskog asistenta i karijeru top modela napustila je onog trenutka kada je rodila ćerku Emiliju, a u međuvremenu su dobili i Alisiju.

- U Engleskoj sam dosta odrastao. Mnogo sams e promenio kada sam postao otac, imam dve ćerke. Kada sam stigao u Englesku, mnogi su rekli "Evo ga novi Baloteli". Rekao sam sebi da tako neće moći, jer će moja deca pomisliti da im je otac lud čovek. Porodica mi je dosta pomogla - rekao je Arnautović svojevremeno.

Koliko je zaljubljen u Saru nikada nije krio, a vi u nastavku pogledajte deo onoga zbog čega je iskusni napadač "pao" na bivšeg modela:

(Telegraf.rs)