Srpska starleta smuvala NBA zvezdu i odvela ga u Hrvatsku na more: Odmah mu je sela u krilo u đakuziju na jahti (FOTO)

Pol Džordž uživa u Splitu uz društvo i svoju lepšu polovinu iz Srbije

Pol Džordž je ovog leta promenio klub i posle dugo godina u Indijani preselio se u Oklahomu u jednom od najvećih trejdova u NBA ligi ove godine. Nakon što je rešio status za dalju NBA karijeru, superstar i jedan od najboljih igrača lige prethodne sezone otišao je na odmor.

>>> Ljaljićeva devojka izašla u grad bez gaćica i ponosno ispozirala da svi to vide (FOTO)

Sa njim je i njegova devojka Srpkinja, Danijela Rajić, sa kojom ima dete, a sada im je i drugo na putu. Ljubavna veza njih dvoje počela je pre nekoliko godina, a nju je upoznao dok je imala karijeru striptizete u Americi. Tada je bila mnogo komplikovanija situacija, jer Džordž nije hteo da nastavi vezu s njom, čak ni kada je zatrudnela i nudio joj je milion dolara da abortira.

Ona je to odbila, a kasnije im je veza ponovo uspela, što se vidi i po fotografijama sa odmora. Oni su zajedno otputovali u Hrvatsku i uživaju u Splitu uz obilazak obližnjih ostrva.

Po fotografijama se vidi da su baš bliski, a pala je i fotografija sa jahte u đakuziju, gde je Danijela u krilu Pola Džordža uz blaženi osmeh koji je i na njenom i njegovom licu.

Pogledajte još neke od njenih fotografija a nema sumnje da je atributima, a verovatno i striptizetskim veštinama privukla

(Telegraf.rs)