Zašto Hrvati nose vateprolo kapice na fudbalskim utakmicama? (VIDEO)

Nesrećna okolnost inspirisala je Vatrene

Navijači na Mundijalu bi uradili sve da se razlikuju od mase drugih, pa tako Hrvati, umesto raznoraznih rekvizita i odela koje imaju druge selekcije, često nose vaterpolo kapice. 

>>> Četiri stvari koje moramo da uzmemo od Hrvata da bismo bili dobri u fudbalu kao oni!

Ova pojava posebno je zapala za oko Englezima koji su, očigledno dobro, analizirali Šahovničare, i došli do odgovora na ovo pitanje. Tako prenose da je Vedran Ćorluka glavni razlog ovog vaterpolo rekvizita na mečevima fudbalske reprezentacije.

Mbape ili Modrić - jedan od njih dvojice će verovatno biti proglašen za najboljeg igrača Mundijala. Kvota na Francuza je 1,85, a na Hrvata 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Svetskom prvenstvu.

Naime, ovaj fudbaler sa na prvenstvu Evrope 2016. godine, u susretu sa Turskom, povredio pa je u narednom duelu sa Češkom na glavi nosio kapicu za vaterpolo reprezentacije Hrvatske.

Zanimljivo je da je Ćorluka pre nego je koristio kapicu, morao da skine štitnike za uši, a upravo je taj predmet sada inspiracija fudbalskih navijača ali je i  deo postavke, UEFA muzeja.

Ludilo u Hrvatskoj! Trg bana Jelačića "eksplodirao" posle pobedničkog gola Hrvatske:

(Telegraf.rs)