VAR je s*anje! Marokanac u kamere rekao ono što misle svi Srbi posle nedosuđenog penala protiv Švajcarske (VIDEO)

Amrabat je bio rezigniran posle meča sa Španijom, koja je golom u 91. minutu, posle VAR signalizacije, došla do egala i prvog mesta u grupi

Video nadzor fudbalskih utakamica i odluke koje se donose, u našem slučaju - ne donose, počinju opasno da nerviraju i glavne protagoniste mečeva, fudbalere.

>>> Kakva ludnica, Španija bila na pragu eliminacije, ali je prva u grupi, Iran u 94. minutu promašio za prolaz! (FOTO)

Maroko je bio direktna "žrtva" tehnolologije na utakmici sa Španijom, u kojoj mu je pobeda izmakla u 91. minutu, upravo posle provere snimka gola Ijaga Aspasa.

Napadač Selte je postigao gol iz sumnjive pozicije, isti je najpre poništen, ali je tek posle pritiska igrača Furije i direktive iz sobe za nadzor da se proveri situacija, gol priznat, a Španci stigli do boda (2:2) kojim su preuzeli prvo mesto od Portugalaca.

Marokanci, sa druge strane, tuguju, ispustili su lepu priliku da se velikom pobedom oproste od Mundijala, zbog čega su neki bili prilično rezignirani.

Na snimku koji je odmah posle meča počeo da kruži društvenim mrežama, fudbaler Maroka Amrabat u kamere je poručio sledeće: "VAR je s*anje", uz simulaciju TV ekrana koju sudije koriste pre nego što provere sporni momenat.

Saigrač ga je smirivao, ali je Amrabat već rekao ono što, verovatno, misli većina srpskih navijača posle sada već čuvenog nedosuđenog penala Srbiji protiv Švajcarske.

Pogledajte gol Aspasa koji je izazvao spornu odluku sudije i reakciju iz VAR sobe.

VIDEO Pun trg je prošlog petka reako šta misli o VAR-u i sudiji:

(Telegraf.rs)