Nije mi jasno da primimo gol iz kontre u 90. minutu, moramo da se takmičimo, a ne da uživamo u lepoti! Milivojević ljut zbog grešaka!

Srpski reprezentativac nekoliko puta istakao da bi nam bod bio mnogo važan i da je trebalo da ga čuvamo

Luka Milivojević bek srpske reprezentacije bio je veoma ljut posle meča sa Švajcarskom, ali ne na sudije kao mnogi, već na igru celog tima u završnici.

>>> Tadić na ivici suza otvorio dušu: Ogolio je suštinu našeg poraza i otkrio kako je izgledala svlačionica posle šoka

- Meni nije jasno da primimo gol u 90. minutu na kontru kada nama remi igra više nego njima. Mi moramo da se takmičimo, ne možemo da uživamo u lepoti.

>>> Hej, Srbija, pozdrav s Kosova sa ljubavlju: Novinari Vašington posta i Gardijana ismevali Srbe i veličali Albance!

- Nama je bod dosta značio, jer bi oni morali da dobniju treći meč, a ako ne dobiju nas bi poraz od Brazila vodio dalje. Ovako moramo da pobedimo Brazil da idemo dalje.  Opet, ne možemo da zamerimo ni nama ako smo rizikovali da pobedimo - kaže Milivojević i dodaje:

- Ja lično mislim, posle svega što smo videli na terenu bod bi nam bio odličan. Jako sam razočaran što smo primili gol iz kontre u 90 minutu, jako naivno. Ostaje nam Brazil, imaćemo snage sigurno, ne možemo da odustanemo, nisu neranjivi. Idemo da ih dobijemo, koliko god to zvučalo teško - kaže Milivojević.

Na pitanje novinara da deluje veoma ljut na nekoga, srpski fudbaler nije želeo da kaže na koga.

- Ne mogu da kažem na koga sam ljut. Jednostavno sam ljut , vruće sam glave, ne bih da se zloupotrebe moje reči.  Moramo timski da odradimo neke stvari. Ja bih bio prezadovoljan i bodom. Imali smo 10 šuteva prvo poluvreme. Fizički su delovali spremnije od  nas. Ja sam ljut zbog gola iz kontre.

Na pitanje da li je razočaran na selektora što ga je izvukao iz igre, Milvojević je rekao:

- Nisam razočaran iz razloga što je odlučio da ide na pobedu. Hteo je najbolje za reprezentaciju, nemojte nikoga da krivite. Šta da je Radonjić dao gol za 2:1, drugačije bismo pričali - rekao je emotivni Milivojević.

U SVLAČIONICI NIJE BILO TEŠKIH REČI

- Bilo je reči podrške, nije smak sveta. Idemo da dobijemo brazil. mi igrači verujemo u to.

Duško Tošić je meč okarakterisao veoma jednostavno:

- Ako ne možeš da pobediš, onda čuvaj rezultat. Naivno smo primili gol na početku drugog poluvremena. Mislim da je nedopustivo da FIFA dozvoli da Nemac sudi ovaj meč. Ako on nije video penal, šta rade oni gore tamo

- Da nastavimo dalje da imamo još jednu utakmicu, bitno je da održimo atmosferu. Kad se gubi moraš da imaš mirnu glavu. atmosfera nas je krasila do sada i mora da ostane tako. Poraz boli, jeftino smo primili golove i ne ostaje nam ništa nego da se vadimo protiv jake ekipe.- poručio je Tošić.

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Rusije, Mario Marić)